Inschrijven

Voor ieder sportjaar:

 1. Iedereen is verplicht zich in te schrijven via onze website door te drukken op de blauwe knop onderaan. Gymnasten uit vorig sportjaar kunnen voor het volgend sportjaar inschrijven vanaf 1 juli. Nieuwe gymnasten of gymnasten die ooit lid waren maar door omstandigheden uit de club zijn gegaan, schrijven in vanaf 1 augustus.
 2. U kan niet inschrijven tijdens een turnles of in onze turnzaal buiten onze lesuren. Gymnasten waarvan het lidgeld niet is betaald kunnen geweigerd worden in de les.
 3. Elk nieuw lid kan eerst een gratis proefles komen doen (niet kijken maar meedoen) U hoeft dit niet vooraf te melden. Kom gewoon naar de turnzaal op de uren dat de afdeling turnt en biedt u aan bij de leiding/trainers. Voor de volgende les is inschrijven en betalen verplicht.
  Voor de afdelingen Tumbling, Gymplus en Precompetitie kan je niet komen oefenen. Deze gymnasten worden geselecteerd door de leiding uit de gymnasten in de andere afdelingen.
 4. Om in te schrijven gebruik je het e-mailadres van vorig jaar (gezinshoofd) en het paswoord.
  Wat indien je niet meer in het bezit bent van uw paswoord? Een nieuw paswoord kan door de gebruiker aangevraagd worden op de loginpagina van het online inschrijven. Klik hiervoor op “paswoord vergeten”. (zie handleiding)
  Nieuwe gymnasten gebruiken uiteraard een nieuw paswoord en het mailadres van mama, papa indien ze zelf geen e-mailadres hebben.
 5. Online inschrijven via de smartphone levert vaak problemen op en is dus af te raden.
 6. Voor de ingave van telefoonnummers aanvaardt het systeem enkel…: Getallen, Punten (.), Schuine strepen (/), Plusteken (+) en Haakjes ().
  Spaties worden dus niet aanvaard. Controleer of voor elk telefoonnummer-veld alle spaties verwijderd zijn. Zo niet zal het nummer niet aanvaard worden.
 7. De betaling gebeurt ook via onze website, op hetzelfde moment als de inschrijving. U kan niet cash of via overschrijving betalen. Neem zeker uw identiteitskaart en uw bankkaart met bijhorende kaartlezer bij de hand, want die hebt u nodig om de gegevens in te vullen en uw lidgeld te betalen. Betalen via een directe link naar uw bank werkt niet. 
 8. De maximum limiet per afdeling is vastgesteld op 30 gymnasten. (Rakkers 25 of tenzij anders is vastgesteld)
 9. Meer info over het uurrooster, de afdelingen en de turnzalen vindt u hier. Hoe je naar de turnzaal komt lees je hier. 
 10. Wat krijg je als lid: Motorische ontwikkeling, sociale ontwikkeling, basis ontwikkeling alle sporten, fun, beleving, goede infrastructuur en opgeleide trainers.
 11. Hoeveel betaal ik:
  1. Voor een afdeling van 1 lesuur per week = € 65 : 34 weken = € 1,91
  2. Voor een afdeling van 1,5 lesuren per week = € 70 : 34 weken = € 2,05
  3. Voor een afdeling van 2 lesuren per week = € 75 : 34 weken = € 2,20
  4. inclusief gebruik van materiaal, licht, verwarming, brevettendag, …
 12. Buiten de trainingsuren is er niemand aanwezig in de turnzalen.
 13. Bij problemen, raadpleeg de handleiding waarvan u de link hieronder kan terugvinden of stuur dan een mailtje naar info@kwtv.be en beschrijf uw probleem.
 14. Afdelingen Rakkers W en Meisjes Pleintje zijn VOLZET. Je kan hiervoor niet meer inschrijven.


Handleiding online inschrijven

Het volledig intern reglement met bijlagen vindt u via deze link.

Wij wensen u veel turnplezier!