Inschrijven

Voor ieder sportjaar:

 1. Iedereen is verplicht zich in te schrijven via onze website door te drukken op de blauwe knop onderaan. Gymnasten uit vorig sportjaar kunnen voor het volgend sportjaar inschrijven vanaf 1 juli. Nieuwe gymnasten of die ooit lid waren maar door omstandigheden uit de club zijn gegaan, schrijven in vanaf 1 augustus. U kan niet inschrijven tijdens een turnles of in onze turnzaal buiten onze lesuren.
 2. Om in te schrijven gebruik je het mailadres van vorig jaar (gezinshoofd) en het paswoord.
  Wat indien je niet meer in het bezit bent van uw paswoord? Een nieuw paswoord kan door de gebruiker aangevraagd worden op de loginpagina van het online inschrijven. Klik hiervoor op “paswoord vergeten”. (zie handleiding)
 3. Online inschrijven via de smartphone levert vaak problemen op en is dus af te raden.
 4. Voor de ingave van telefoonnummers aanvaardt het systeem enkel…: Getallen, Punten (.), Schuine strepen (/), Plusteken (+) en Haakjes ().
  Spaties worden dus niet aanvaard. Controleer of voor elk telefoonnummer-veld alle spaties verwijderd zijn. Zoniet zal het nummer niet aanvaard worden.
 5. De betaling gebeurt ook via onze website, op hetzelfde moment als de inschrijving. U kan niet cash of via overschrijving betalen. Neem zeker uw identiteitskaart en uw bankkaart met bijhorende kaartlezer bij de hand, want die hebt u nodig om de gegevens in te vullen en uw lidgeld te betalen. Betalen via een directe link naar uw bank werkt niet. 
 6. De maximum limiet per afdeling is vastgesteld op 30 gymnasten. (tenzij anders is vastgesteld)
 7. Voor de afdelingen Gymplus, Tumbling en Precompetitie kan u niet rechtstreeks inschrijven. Hier gebeurt de inschrijving na selectie door onze eigen trainers.
 8. Meer info over het uurrooster, de afdelingen en de turnzalen vindt u hier. Hoe je naar de turnzaal komt lees je hier. 
 9. Buiten de trainingsuren is er niemand aanwezig in de turnzalen.
 10. Bij problemen, raadpleeg de handleiding waarvan u de link hieronder kan terugvinden of stuur dan een mailtje naar info@kwtv.be en beschrijf uw probleem.


Handleiding online inschrijven
Intern reglement versie 26-06-2018
Privacyverklaring
Uurrooster versie 20-06-2018
Organogram versie 29-06-2018

Wij wensen u veel turnplezier!

 

Jouw vertrouwen is het allerbelangrijkst voor ons en we willen graag open zijn over welke gegevens we van je verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat je rechten zijn om die informatie te beheren.

Zoals u ongetwijfeld al vernomen hebt, gaat op 25 mei 2018 de Europese GDPR-regelgeving van kracht (General Data Protection Regulation). Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywet van 8 december 1992 & bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt/opslaat/verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels.

KWTV heeft haar privacyverklaring geüpdatet om je privacyrechten te versterken.

Meer info vind je ook op de startpagina van onze website. Voor vragen of feedback over ons nieuwe privacybeleid of de manier waarop we je informatie gebruiken, kun je met ons contact opnemen. We helpen je graag!