Inschrijven

Wil je graag bij ons komen turnen? Dat kan voor het huidig sportjaar 2023-2024 niet meer.

Onze huidige leden kunnen vanaf 15 juni inschrijven voor het nieuwe sportjaar 2024-2025. Nieuwe leden doen dit pas vanaf 1 augustus. Je gebruikt hiervoor best de knop ‘Inschrijven’ die u hieronder terugvindt. Voor de afdelingen Tumbling, Tumbling Recrea, Précompetitie en Gymplus kan je als nieuw lid niet rechtstreeks inschrijven. Deze leden worden door de trainers gekozen tijdens het lopende sportjaar.

Bij een foutieve inschrijving zijn wij genoodzaakt om administratieve kosten aan te rekenen.

Bij de opmaak van de module ‘Online inschrijven’ werd er bij de ontwikkeling gefocust op een optimale opmaak voor PC of tablet. Online inschrijven via de smartphone levert vaak problemen op en is dus ten zeerste af te raden.

De mutualiteitsattesten worden vanaf 1 juli verzonden naar het ‘e-mail gezinshoofd’. Kijk na of het lid zich niet heeft uitgeschreven voor bijvoorbeeld onze nieuwsbrief, want dan ontvangen jullie geen mails meer, dus ook het attest voor de mutualiteit niet.

Soms komt de mail ook in ‘spam’ of ‘ongewenste e-mails’ terecht. Gelieve dit ook regelmatig na te kijken.

Is een afdeling volzet wanneer je probeert in te schrijven, dan kan je je op een wachtlijst laten plaatsen. Van zodra er een plaatsje vrijkomt, zal onze verantwoordelijke ledenbeheerder met u contact opnemen. Hiervoor stuur je best een mail naar leden@kwtv.be met de gegevens van u of van uw kind (Naam, voornaam, geboortedatum, gsm-nr, email, adres en juiste afdeling)

Lees ook de belangrijke info via volgende linken.

Info over lid worden bij KWTV

Handleiding online inschrijven

Afdelingen / groepen

Documenten waaronder ons intern reglement.

Antwoorden op vele vragen

Bij problemen, raadpleeg eerst de handleiding waarvan u de link hierboven kan terugvinden. Indien je het probleem dan nog niet zelf kan oplossen,  stuur je best een mailtje naar leden@kwtv.be waarin je uw probleem beschrijft.

Wij wensen u veel turnplezier!