Inschrijven

Voor ieder sportjaar:

  1. Iedereen is verplicht zich in te schrijven via onze website door te drukken op de blauwe knop onderaan. Gymnasten uit vorig sportjaar kunnen voor het volgend sportjaar inschrijven vanaf 1 juli. Nieuwe gymnasten vanaf 1 augustus.
  2. De betaling gebeurt ook via onze website, op hetzelfde moment als de inschrijving. U kan niet meer betalen via overschrijving. Neem zeker uw identiteitskaart en uw bankkaart met bijhorende kaartlezer bij de hand, want die hebt u nodig om de gegevens in te vullen en uw lidgeld te betalen. Betalen via een directe link naar uw bank werkt niet.
  3. De maximum limiet per afdeling is vastgesteld op 30 gymnasten. De afdelingen Meisjes Pleintje en Rakkers zijn reeds VOLZET.
  4. Voor de afdelingen Gymplus en Tumbling kan u niet rechtstreeks inschrijven. Hier gebeurt de inschrijving na selectie door onze eigen trainers.
  5. Meer info over het uurrooster, de afdelingen en de turnzalen vindt u hier
  6. Bij problemen, raadpleeg de handleiding waarvan u de link hieronder kan terugvinden.


Handleiding online inschrijven

Wij wensen u veel turnplezier!

 

Jouw vertrouwen is het allerbelangrijkst voor ons en we willen graag open zijn over welke gegevens we van je verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat je rechten zijn om die informatie te beheren.

Zoals u ongetwijfeld al vernomen hebt, gaat op 25 mei 2018 de Europese GDPR-regelgeving van kracht (General Data Protection Regulation). Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywet van 8 december 1992 & bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt/opslaat/verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels.

KWTV heeft haar privacyverklaring geüpdatet om je privacyrechten te versterken.

Meer info vind je ook op de startpagina van onze website. Voor vragen of feedback over ons nieuwe privacybeleid of de manier waarop we je informatie gebruiken, kun je met ons contact onemen. We helpen je graag!