Wat je moet weten ….

Het sportjaar loopt van 1 september 2018 tot en met 8 juni 2019.
Leden van het huidig sportjaar kunnen inschrijven vanaf 1-07-2018 en nieuwe leden vanaf 1-08-2018

Kan ik eens komen kijken of oefenen?
Kijken hebben we liever niet maar je kan wel komen proberen. Enkel nieuwe leden hebben recht op één gratis proefles.
Kies gewoon een afdeling die het best aan uw verwachtingen voldoet, kom naar de turnzaal en geniet van 1 gratis les.
Vertel bij aanvang van de les aan de leiding dat je of je kind komt “proeflessen”.
Omdat we geen lidgeld kunnen teruggeven, wachten nieuwe leden best om in te schrijven tot na het bijwonen van een proefles.
Voor de afdelingen Tumbling en Gymplus kan je niet komen oefenen. Deze gymnasten worden geselecteerd door de leiding uit de gymnasten in de andere afdelingen.

Kan ik in de turnzaal blijven zolang mijn kind turnt?
De trainsters en trainers vragen met aandrang om niet ter plaatse te blijven. Wilt u toch uw kind aan het werk zien, blijf dan 10 minuten kijken bij aanvang of kom 10 minuten voor het einde van de training terug naar de turnzaal en kijk vanuit de kleedkamer. Uit ervaring weten wij dat, wanneer er bekende personen aanwezig zijn, het kind afgeleid wordt en de interesse in de les vermindert.

Welke kledij dragen de kinderen tijdens de trainingen?
Wij stellen voor om speelkledij en turnpantoffels te dragen. Voor het turngala in december wordt er gevraagd om afdelingskledij te kopen in de vorm van een turnpak, t-shirts en bijhorende short zodat alle kinderen in dezelfde kledij hun kunstjes kunnen tonen. Deze kosten zijn niet in het lidgeld inbegrepen. De kledij van het turngala mag tijdens de trainingen/lessen gedragen worden. In de turnzaal gebruiken we gewone turnpantoffels; om naar de turnzaal te komen gebruiken we ander schoeisel.

Hoe kom ik in de turnzaal ‘t Pleintje?
Begeef u naar Willebroek, August Van Landeghemplein (centrum) genaamd ‘t Pleintje. Rechts van de basisschool ‘t Pleintje, onder het blauwe bord “www.kwtv.be” of “Gymnastics” is de inkomdeur. Je kan het gebouw via de trapjes betreden, tot in de traphal. Ga de trap naar boven tot op de 1e verdieping. Links vindt u onze turnzaal. Hoe je naar de turnzaal komt lees je hier. 

Hoe kom ik in de turnzaal Kerk?
Begeef u naar Willebroek, Kerkstraat. Achter de kerk, naast de parking is een grote inkompoort van de basisschool Sancta Maria. Je gaat te voet de poort binnen. Op het einde van die gang zie je links het hoofdgebouw waar ook de directie zich bevindt. Je gaat nu links van dat gebouw tot op het einde. Recht voor u zie je een deur die je toegang geeft tot de turnzaal. Met de auto de schoolpoort voorbij rijden is verboden. Hoe je naar de turnzaal komt lees je hier. 

Wat moet ik doen om in regel te zijn?
Via onze website uw inschrijving doen. Het programma zal u automatisch verwijzen naar een betaalsysteem. Niet ingeschreven is niet betaald is niet verzekerd. Volgens ons intern reglement kunnen wij gymnasten die niet ingeschreven zijn weigeren omdat zij niet verzekerd zijn. Je kan niet inschrijven via een document of in onze turnzaal buiten of tijdens onze trainingen. Alles gebeurt via internet met een computer, tablet of smartphone. Neem zeker uw identiteitskaart en uw bankkaart met bijhorende kaartlezer bij de hand, want die heb je nodig om de gegevens in te vullen en uw lidgeld te betalen.
Betaling gebeurt rechtstreeks tijdens de inschrijving. Rechtstreeks betalen via uw bankrekening of betaling aan de leiding is niet mogelijk.
Tip: wacht niet te lang om in te schrijven want voor vele afdelingen kan je niet meer inschrijven wanneer er 30 gymnasten zijn bereikt.

Hoe bereken ik het bedrag van het lidgeld?
Het online programma zal voor u het juiste bedrag berekenen. Je betaalt een verplicht basisbedrag (€ 55) + een bijkomend bedrag per afdeling waarin je turnt. Dit kunnen ook meerdere afdelingen zijn. Hierin is een basisverzekering inbegrepen. Vanaf 1-04-2019 betaal je maar € 25 basisbedrag + een bijkomend bedrag per afdeling.
Traint je afdeling 2x per week en je kan maar 1x komen, dan betaal je het volledige lidgeld voor 1 sportjaar.
Wil je nog een bijkomende verzekering afsluiten met verhoogde waarborg, (meer tussenkomst bij invaliditeit en overlijden) dan betaal je nog eens € 10 extra.
Om te turnen bij de afdelingen Gymplus, Tumbling of Precompetitie moet je eerst een test doen. Je kan als nieuw lid niet kiezen voor deze afdelingen. De testen worden afgenomen door de leiding tijdens het sportjaar.

Wat doe ik als ik nieuw bent?
Ga een kijkje nemen op ons overzicht van de afdelingen en kies een afdeling.
Je moet online inschrijven en betalen.
Om te turnen bij de afdelingen Gymplus, Tumbling en Precompetitie moet je eerst een test doen. Je kan als nieuw lid niet kiezen voor deze afdelingen. De testen worden afgenomen door de leiding tijdens het sportjaar.

Ik ben vroeger lid geweest maar ben een tijdje niet meer komen turnen?
Dan word je terug beschouwd als nieuw lid en moet je je terug opnieuw inschrijven als nieuw lid. Zie hoger.

 

Jouw vertrouwen is het allerbelangrijkst voor ons en we willen graag open zijn over welke gegevens we van je verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat je rechten zijn om die informatie te beheren.

Zoals u ongetwijfeld al vernomen hebt, gaat op 25 mei 2018 de Europese GDPR-regelgeving van kracht (General Data Protection Regulation). Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywet van 8 december 1992 & bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt/opslaat/verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels.

KWTV heeft haar privacyverklaring geüpdatet om je privacyrechten te versterken.

Meer info vind je ook op de startpagina van onze website. Voor vragen of feedback over ons nieuwe privacybeleid of de manier waarop we je informatie gebruiken, kun je met ons contact opnemen. We helpen je graag!