Privacy – GDPR

In mei hebben we ons privacybeleid geüpdatet zodat u makkelijker inzicht kunt krijgen in welke gegevens we verzamelen en waarom we ze verzamelen.
Er verandert niets aan uw huidige instellingen of de manier waarop uw gegevens worden verwerkt. We verbeteren alleen de manier waarop we onze procedures beschrijven en de manier waarop we de opties toelichten die u heeft om uw gegevens te updaten, beheren, exporteren en verwijderen.

We voeren deze updates door omdat er nieuwe gegevensbeschermingswetgeving in werking treedt in de Europese Unie en we van de gelegenheid gebruikmaken om verbeteringen door te voeren. Deze update kadert in de Europese GDPR-regelgeving (General Data Protection Regulation) en is ingegaan op 25 mei 2018.
Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywet van 8 december 1992 en bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt/opslaat/verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels. Hierdoor pasten wij ook onze privacyverklaring aan.

Voor vragen of feedback over ons nieuwe privacybeleid of de manier waarop we je informatie gebruiken, kun je met ons contact opnemen. We helpen je graag!