Privacy – GDPR

Deze maand updaten we ons privacybeleid, zodat u makkelijker inzicht kunt krijgen in welke gegevens we verzamelen en waarom we ze verzamelen.
Er verandert niets aan uw huidige instellingen of de manier waarop uw gegevens worden verwerkt. We verbeteren alleen de manier waarop we onze procedures beschrijven en de manier waarop we de opties toelichten die u heeft om uw gegevens te updaten, beheren, exporteren en verwijderen.

We voeren deze updates door omdat er nieuwe gegevensbeschermingswetgeving in werking treedt in de Europese Unie en we van de gelegenheid gebruikmaken om verbeteringen door te voeren. Deze update kadert in de Europese GDPR-regelgeving (General Data Protection Regulation) en gaat in op 25 mei 2018.
Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywet van 8 december 1992 en bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt/opslaat/verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels.

Printversie privacyverklaring versie 13-05-2018

Jouw vertrouwen is het allerbelangrijkst voor ons en we willen graag open zijn over welke gegevens we van je verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat je rechten zijn om die informatie te beheren.

Zoals u ongetwijfeld al vernomen hebt, gaat op 25 mei 2018 de Europese GDPR-regelgeving van kracht (General Data Protection Regulation). Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywet van 8 december 1992 & bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt/opslaat/verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels.

KWTV heeft haar privacyverklaring geüpdatet om je privacyrechten te versterken.

Meer info vind je ook op de startpagina van onze website. Voor vragen of feedback over ons nieuwe privacybeleid of de manier waarop we je informatie gebruiken, kun je met ons contact onemen. We helpen je graag!