Info

KWTV is een recreatieve turnclub voor jong en oud met een ruim aanbod aan turndisciplines.

Vanaf de leeftijd van 2,5 jaar kan je bij ons terecht. Voor de verschillende afdelingen/groepen klik je op het menu ‘Afdelingen‘. Vergeet ook niet de algemene info te lezen onder het menu ‘Wat je moet weten‘. Nadien kan je inschrijven en betalen door, op de startpagina, op de middelste bol te drukken (Inschrijven).

Wij trainen in twee turnzalen. Klik voor meer info op het menu ‘contact

Inschrijven voor het nieuwe sportjaar kan vanaf 1 juli voor bestaande leden. Alle nieuwe leden (ook die vroeger lid waren maar door omstandigheden uit de club zijn gegaan) kunnen inschrijven vanaf 1 augustus. Iedereen is verplicht om online (via onze website) in te schrijven.

 

Jouw vertrouwen is het allerbelangrijkst voor ons en we willen graag open zijn over welke gegevens we van je verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat je rechten zijn om die informatie te beheren.

Zoals u ongetwijfeld al vernomen hebt, gaat op 25 mei 2018 de Europese GDPR-regelgeving van kracht (General Data Protection Regulation). Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywet van 8 december 1992 & bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt/opslaat/verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels.

KWTV heeft haar privacyverklaring geüpdatet om je privacyrechten te versterken.

Meer info vind je ook op de startpagina van onze website. Voor vragen of feedback over ons nieuwe privacybeleid of de manier waarop we je informatie gebruiken, kun je met ons contact opnemen. We helpen je graag!