Snosselslag – verkoop van vlaaien en wafeltjes

Wij organiseren, voor de 30e keer, onze jaarlijkse SNOSSELSLAG. Deze loopt van vrijdag 2 februari tot en met zondag 24 maart 2024. De levering van al dit lekkers is voorzien op zaterdag 20 april 2024.

Om ons turnmateriaal tip top in orde en up-to-date te houden zijn er centjes nodig. Daarom richten wij sinds 1995 onze jaarlijkse Snosselslag in. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het onderhoud en de aankoop van turnmateriaal zodat uw dochter, zoon of uzelf optimaal kan komen turnen.

Hoe gaat onze Snosselslag in zijn werk? Uw dochter, zoon of uzelf krijgt 5 verkoopbriefjes mee in een enveloppe. Steunende leden zullen 1 verkoopbriefje ontvangen.

Elk briefje bestaat uit 2 luiken.
Luik 1 is voor de koper en blijft ook bij de koper.
* Luik 2 is voor de verkoper en wordt terug aan KWTV gegeven. Hiervoor mag de enveloppe gebruikt worden. Heb je meer briefjes nodig, dan kan je die vragen aan de leiding.

U bezorgt de ingevulde briefjes, samen met gepast geld in een gesloten enveloppe aan de leiding.

Je kan ook héél gemakkelijk ONLINE, via onze webshop, bestellen. Klik hier om naar de webshop te gaan.
(Wanneer je bestelt, ontvang je op het ingevulde mailadres een bevestiging per mail. Als dit niet zo is, kijk dan eens tussen uw ongewenste mails of spam.)

Er zal geleverd worden in Willebroek, Heindonk, Tisselt, Blaasveld, Puurs, Breendonk, Ruisbroek, Kapelle o/d Bos, Heffen en Boom. Indien u bv. op het werk…van dit lekkers verkoopt, schrijf dan wel uw adres op het bestelformulier.

Eveneens kunnen de taarten en wafeltjes op zaterdag 20 april 2024 afgehaald worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur in de refter van basisschool ‘t Pleintje aan het August Van Landeghemplein 4 te Willebroek (recht tegenover eet- en praatcafé De Poutrel – GPS 51.060739 – 4.359295). Er kan geparkeerd worden op de speelplaats van de school.
Kom je je bestelling zelf afhalen, geef dit dan aub even door via uw verkoopbriefje of bij een online bestelling via de rubriek ‘bestelnotities’. Alvast bedankt!

Speciaal voor deze 30ste editie wordt er voor de beste verkopers een prijs voorzien: Elke verkoper die 10 stuks of meer verkoopt, bedanken wij met één gratis Jonagoldcake. Deze zal bij uw bestelling geleverd worden door ons verdeelteam.

Er is keuze uit: rijstvlaai, frangipanevlaai, pruimenvlaai, abrikozenvlaai, kersenvlaai, nougatinevlaai, breugelvlaai, Parijse botergaletten (krokante), Parijse chocoladegaletten (krokante) en een mix van zachte én harde wafeltjes (vanille en chocolade bij elkaar) voor de democratische prijs van € 9,00 voor elke vlaai en € 8,00 voor een doos wafeltjes.

Voor verdere info over deze Snosselslag kan u steeds terecht bij Jan Callaerts op het nummer 0476 25 67 77.