Bestelling clubkledij

Vorig sportjaar kon je de blauwe clubsweater of blauw club-T-shirt bestellen via een formulier op de website.

Vanaf nu hebben we deze 2 items ondergebracht in de webshop. Bestellingen kunnen dus uitsluitend nog via de webshop, met directe online betaling, zodat onze leiding en assistenten geen geld meer in ontvangst moeten nemen.

Ben je niet zeker over te bestellen maat, dan kan je altijd een pasmodel vragen wanneer je naar een training komt. Deze zullen ter beschikking zijn in beide turnzalen, dus spreek gerust je leiding hierover aan.

Link: https://www.kwtv.be/product-categorie/clubkledij/

Deze regeling geldt NIET voor de AFDELINGSkledij van de individuele groepen. Sommige afdelingen hebben een afdelingsgebonden outfit, waarvoor je info bij de leiding kan vragen.