Gymtopia 2024

Gymtopia is het nieuwe sporttechnisch programma van Gymfed voor alle kinderen van 7 en 8 jaar. De focus ligt op een brede motorische ontwikkeling die haalbaar is voor elk kind. 
Het programma bestaat uit 9 bewegingsfamilies (springen & landen, zwaaien, evenwicht,…) gesymboliseerd door een dier. Elke bewegingsfamilie bestaat uit 4 verschillende oefeningen/levels.

Op 16 maart 2024 houden we een Gymtopia-dag. Je Rakker (1e en 2e leerjaar) kan dan deelnemen aan een reeks van opgelegde proeven en op die manier een diploma en medaille verdienen.

Het event gaat door in turnzaal campus Kerk. Je zal kunnen aanmelden vanaf 13.30 uur en om 14.00 uur gaan we van start met het tonen van onze oefeningetjes.

Om het organisatorisch vlot te laten verlopen, vragen we u om op voorhand ONLINE in te schrijven via de link die u BINNENKORT via de infobrief ontvangt. Check hiervoor zeker uw mail!
Lukt dit niet online, dan neemt u best contact op met de leiding. Deelname is gratis want KWTV neemt alle kosten op zich. Toeschouwers zijn van harte welkom!