Turngala 2 december 2023

Het is weer bijna zover!

Tijdens deze sportieve avond vol gymnastiek, freerunning en dans, kan je alle afdelingen aan het werk zien. Van de allerkleinsten (2,5 jarigen) tot onze senioren. Ons team neemt zoals gewoonlijk alle choreografieën en uitgewerkte demo’s zelf in de hand. We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen in sporthal De Schalk! Hopelijk komen jullie opnieuw genieten van een spetterende avond!

Op zondag 19 en 26 november en zaterdag 2 december 2023 oefenen we al eens in de sporthal De Schalk in Willebroek. De planning voor de eerste twee zondagen kan je hier terugvinden:

Herhalingen zondag 19 en 26 november 2023

Herhaling zaterdag 2 december 2023

Wil je al graag kaarten bestellen? Dat kan via onze webshop of tijdens de herhalingsmomenten in De Schalk.

Kan jij onze werkploeg komen versterken? Hieronder een warme oproep voor enkele extra paar handen tijdens onze zondagherhalingen en het weekend van het Turngala zelf. Klik op onderstaande afbeelding voor het inschrijvingsformulier.