Nieuw sportjaar 2023-2024

Je kan (opnieuw) inschrijven voor het nieuwe sportjaar!

Opgelet: Sommige afdelingen zijn snel volzet, maar dan kan je je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen.

Een proefles is enkel voorbehouden voor nieuwe leden. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Kom gewoon tijdig naar een trainingsmoment van uw keuze en verwittig bij aankomst de leiding. Meedoen is beter dan kijken. Kom uiteraard wel naar een proefles in de afdeling waar je wenst te starten!

Het sportjaar 2023-2024 start op vrijdag 01-09-2023 en eindigt op 09-06-2024.

Voor de afdelingen Tumbling, Tumbling Recrea, Precompetitie en Gymplus kan je enkel lid worden na selectie door de leiding/trainer. Je kan hiervoor niet rechtstreeks inschrijven.

De selectie hiervoor gebeurt automatisch tijdens het lopende sportjaar door de leiding. Bij een foutieve inschrijving zijn wij genoodzaakt om administratieve kosten aan te rekenen.

Bekijk hier ons nieuwe uurrooster en lees hier bijkomende informatie rond inschrijvingen, prijzen en verzekering.

Is een afdeling volzet wanneer je probeert in te schrijven, dan kan je je op een wachtlijst plaatsen. Van zodra er een plaatsje vrijkomt, zal ons clubsecretariaat met u contact opnemen.

We blijven toch nog steeds rekening houden met de corona en proberen zo veilig mogelijk te sporten. Gelieve dus ook onderstaande maatregelen nog steeds in het achterhoofd te houden:
– Houd toch nog wat afstand bij het brengen en ophalen van uw zoon/dochter (of wanneer u zelf komt turnen).
– Bij Kleuters Pleintje worden vanaf september de kinderen afgegeven en opgewacht in de hal, beneden aan de trap.

We wensen iedereen een dolfijn en veilig sportjaar toe.