Turngala 3 december 2022

Eindelijk is het zover! We mogen na 2 geplande, maar geannuleerde turngala’s in december opnieuw een ‘normaal’ Turngala organiseren!

Tijdens deze sportieve avond vol gymnastiek, freerunning en dans, kan je alle afdelingen aan het werk zien. Van de allerkleinsten (2,5 jarigen) tot onze senioren. Ons team neemt zoals gewoonlijk alle choreografieën en
uitgewerkte demo’s zelf in de hand. We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen in sporthal De
Schalk! Hopelijk komen jullie opnieuw genieten van een spetterende avond!

Op zondag 20 en 27 november en zaterdag 3 december 2022 oefenen we al eens in de sporthal De Schalk in Willebroek. De planning hiervan kan je hier terugvinden:

Herhalingen zondag 20 en 27 november 2022

Algemene herhaling zaterdag 3 december 2022

Wil je al graag kaarten bestellen? Dat kan via onze webshop of tijdens de herhalingsmomenten in De Schalk.

Kan jij onze werkploeg komen versterken? Hieronder een warme oproep voor enkele extra paar handen tijdens onze zondagherhalingen en het weekend van het Turngala zelf. Klik op onderstaande afbeelding voor het inschrijvingsformulier.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.