Recreatornooi 21 & 22 mei 2022

Op 21 en 22 mei 2022 richten wij, i.s.m. de Gymnastiekfederatie Vlaanderen (Gymfed), een recreatoernooi in voor alle gymnasten van 7 tot 15 jaar (meisjes tot 17 jaar) die in Vlaanderen aangesloten zijn bij een turnclub. De gymnasten van KWTV-Willebroek mogen hier zeker niet ontbreken.


Met dit recreatoernooi richten we ons op de recreatieve gymnasten van de Gymfed-clubs die 1 tot 4 uur per week turnen. De recreatoernooien zijn met een leuk en uitdagend programma, zowel voor gymnasten en trainers, een doel om naar toe te werken met een motiverend beloningssysteem en in een aanmoedigende wedstrijdomgeving.


De categorieën zijn onderverdeeld in:
– Op zaterdag 21-05-2022 lange mat, airtrack en tumbling
– Op zondag 22-05-2022 trampoline, dubbel minitrampoline en maxitrampoline


Alle deelnemende gymnasten krijgen een medaille of een aandenken.

Locatie: Sporthal De Schalk, Stadionlaan 2 te 2830 Willebroek. Ruime gratis parking op wandelafstand.
Plan uw route via Google Maps

Inkom:
– Niet-leden Gymfed: 7 euro per sessie + 1 euro boekingskost per ticket
– Leden Gymfed: 5 euro per sessie + 1 euro boekingskost per ticket (enkel op vertoon van geldige persoonlijke lidkaart)
– Dagticket: 8 euro + 1 euro boekingskost per ticket
– Kinderen t.e.m. 6 jaar: gratis
– Juryleden Gymnastiekfederatie Vlaanderen: gratis op vertoon persoonlijke lidkaart met blauwe J
– Special Guest Card 2021-2024: gratis op vertoon Special Guest Card

Hier vind je meer info over het downloaden van uw lidkaart.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.