Geen training

Naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen (1 week vroeger kerstvakantie in de basisscholen), heeft het bestuur beslist dat voor alle recreatieve afdelingen de kerstvakantie start op maandag 20-12-2021.

Hierdoor is het geen training van 20-12-2021 tot en met 9-01-2022.

Onze wedstrijdafdelingen Tumbling, Gymplus en Tumbling Recrea regelen hun trainingen met hun respectievelijke leiding.

Wij wensen iedereen zeer warme en fijne feestdagen!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.