NIEUWE DATUM: Turngala 19 maart 2022

Door de stijgende coronacijfers werd besloten om het Turngala van 4-12-2021 niet te laten doorgaan maar uit te stellen naar het voorjaar van 2022. Alle reeds gekochte inkomkaarten zullen worden terugbetaald.

Maar… We hebben goed nieuws!! Op datum van 19 maart 2022 zullen we toch ons Turngala in sporthal De Schalk kunnen organiseren.

Verdere informatie omtrent de herhalingsdagen, praktische organisatie,… zal later worden gecommuniceerd via onze gekende kanalen.

Hopelijk zien we jullie allemaal in maart voor een geweldige editie van ons Turngala!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.