2e editie: cava- & wijnactie

Om onze clubkas aan te vullen, zodat we kunnen blijven voorzien in het allerbeste materiaal voor onze gymnasten, dansers en freerunners, houden we onze 2e editie van de online Wijn- & Cavaverkoop. We hopen dat jullie allemaal één of meerdere flessen bestellen, om de feestdagen op een gezellige manier te kunnen vieren. Ons KWTV-team zorgt voor corona-proof levering aan huis.

Je kan een bestelling plaatsen van 25 oktober t.e.m. zondag 5 december.
Leveringen vinden continu plaats tot en met 15 december. Er zal geleverd worden in Willebroek, Heindonk, Tisselt, Blaasveld, Puurs, Breendonk, Ruisbroek, Kapelle o/d Bos, Heffen en Boom.

Bestellen kan enkel online via onze webshop, vanaf 25 oktober 2021.
Klik hier om (vanaf 25/10) je cava of wijn te bestellen.

Voor verdere info over deze Wijn- & Cavaverkoop kan u steeds terecht bij Jan Callaerts op het nummer 0476 25 67 77.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.