Nieuw sportjaar 2021-2022

Nieuwe inschrijvingen kunnen enkel online gebeuren vanaf 20-06-2021 voor gymnasten die in 2020-2021 lid waren. Gymnasten die in het sportjaar 2020-2021 geen lid waren worden beschouwd als nieuwe gymnasten en kunnen pas online inschrijven vanaf 1-08-2021. Opgelet: Er zijn ook reeds verschillende afdelingen volzet, je kan je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen.

Een proefles is enkel voorbehouden voor nieuwe leden. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Kom gewoon tijdig naar een trainingsmoment van uw keuze en verwittig bij aankomst de leiding. Meedoen is beter dan kijken.

Het sportjaar 2021-2022 start op woensdag 01-09-2021 en eindigt op 05-06-2022.

Sommige kleuterafdelingen schreven een korte nieuwsbrief met wat extra informatie over het turnmomentje van uw zoon/dochter. De nieuwsbrief van Kleuters 1 (Pleintje), Kleuters 1 (Kerk), Kleuters 3 (Pleintje) en Kleuters 2-3 (Kerk) kan u hier nalezen.

Via uurrooster (zie pagina afdeling en groepen) kom je meer te weten rond inschrijvingen, prijzen en verzekering.

We blijven rekening houden met de corona en proberen zo veilig mogelijk te sporten. Gelieve dus ook onderstaande maatregelen na te leven:
– Draag een mondmasker bij het brengen en ophalen van uw zoon/dochter (of wanneer u zelf komt turnen).
– Leden ontsmetten hun handen bij het binnen- en buitegaan van onze turnzalen.
– Tijdens de training moet geen mondmasker gedragen worden door +6-jarigen.
– Ouders van alle Kleuters Pleintje blijven buiten wachten en geven hun zoon/dochter aan de deur af (ook het ophalen gebeurt op deze manier).

We wensen iedereen een dolfijn en veilig sportjaar toe.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.