Trainingen in mei

Er vielen tijdens het sportjaar door corona trainingen weg, en in mei zijn er heel wat feestdagen. We hebben als club beslist om zoveel mogelijk trainingen die op de feestdagen vallen, te laten doorgaan, wanneer de leiding beschikbaar is.

Het overzicht voor donderdag 13 en vrijdag 14 mei vind je hieronder. De trainingen in het daaropvolgende weekend (zaterdag 15 mei en zondag 16 mei) gaan gewoon door zoals tijdens het sportjaar.

Het volgende overzicht voor 23 en 24 mei verschijnt binnenkort.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.