UPDATE: Corona 23/04 – Trainingen voor -13-jarigen

UPDATE 23 april 2021
Na het laatste overlegcomité werden er geen extra maatregelen omtrent het sporten opgelegd, er zijn ook geen wijzigingen ten opzichte van voorgaande update van 16 april.

UPDATE 16 april 2021
Goed nieuws! Op maandag 19 april hervatten we onze trainingen voor -13jarigen, volgens de regeling die van toepassing was voor de paaspauze. Met behoud van de bubbels en de uurroosters voor beide campussen. Wij blijven vragen om maar één hobby uit te oefenen.

Aangepast trainingsrooster CAMPUS PLEINTJE
Aangepast trainingsrooster CAMPUS KERK

Gelieve dan ook alle andere genomen maatregelen zo goed en nauwgezet mogelijk na te leven.

Eerder nam de club al verschillende maatregelen die we strikt naleven in functie van de aangekondigde kleurcodes.

Het volledige document kan u hier nog eens nalezen.

We begrijpen uiteraard ook dat het beoordelen of u / uw kind mag komen turnen, dansen of freerunnen niet zo evident is. Daarom hebben wij een stappenplan opgesteld dat u kan helpen beslissen of het al dan niet veilig is om naar een training te komen.

U kan het stappenplan hier bekijken.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.