Niena’s Sweet Challenges

In 2019 organiseerde tumblinggymnaste Niena, samen met de afdeling Team Tumbling, haar sportclub KWTV en de gemeente Willebroek een eerste editie van ‘Niena’s Gymnastiek For Life’, dit ten voordele van de Diabetesliga. Niena kreeg als 10-jarige een paar jaar geleden de diagnose Diabetes Type 1.

Omdat bewegen zeer belangrijk is, mocht ze haar favoriete sport ‘turnen’, en in het bijzonder tumbling, verder blijven beoefenen. De Diabetesliga ondersteunt haar bij praktische zaken, geeft adviezen, helpt waar ze kan … kortom ze is een onmisbare partner voor elke diabetespatiënt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-DiabetesLiga.png

Door corona bleef een vervolgactie om de Diabetesliga te steunen, even op zich wachten. Maar… nu werd er onder een nieuwe noemer ‘Niena’s Sweet Challenges’ opnieuw een muntjesverkoop opgestart.

Meer informatie hierover kan u vinden in bijgevoegde brief.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.