Snosselslag – verkoop van vlaaien en wafeltjes

Wij organiseren, voor de 27e keer, onze jaarlijkse SNOSSELSLAG. Deze loopt van maandag 8 februari tot en met zaterdag 27 maart 2021. De levering van al dit lekkers is voorzien op zaterdag 24 april 2021.

Dit jaar zal je geen centjes meer aan de leiding van uw zoon/dochter moeten bezorgen. Er worden, net zoals vorig jaar, afrekenmomenten voorzien. Je kan daarvoor langskomen op vrijdag 26 maart of zaterdag 27 maart in de refter van Campus Pleintje. Hier kan cash of via Payconiq betaald worden.

Om ons turnmateriaal tip top in orde en up-to-date te houden zijn er centjes nodig. Daarom richten wij sinds 1995 onze jaarlijkse Snosselslag in. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het onderhoud en de aankoop van turnmateriaal zodat uw dochter, zoon of uzelf optimaal kan komen turnen.

Hoe gaat onze Snosselslag in zijn werk? Uw dochter of zoon (-13-jarige) heeft 5 verkoopbriefjes meegekregen in een enveloppe. Leden van afdelingen die nog niet opgestart zijn, zullen hun briefjes vinden in hun brievenbus, alsook onze steunende leden, die 1 verkoopbriefje ontvangen.

Elk briefje bestaat uit 2 luiken.
Luik 1 is voor de koper en blijft ook bij de koper.
* Luik 2 is voor de verkoper en wordt terug aan KWTV gegeven. Hiervoor mag de enveloppe gebruikt worden. Heb je meer briefjes nodig, dan kan je die vragen aan de leiding.

Je kan ook héél gemakkelijk ONLINE, via onze webshop, bestellen. Klik hier om naar de webshop te gaan.
(Wanneer je bestelt, ontvang je op het ingevulde mailadres een bevestiging per mail. Als dit niet zo is, kijk dan eens tussen uw ongewenste mails of spam.)

Er zal geleverd worden in Willebroek, Heindonk, Tisselt, Blaasveld, Puurs, Breendonk, Ruisbroek, Kapelle o/d Bos, Heffen en Boom. Indien u bv. op het werk…van dit lekkers verkoopt, schrijf dan wel uw adres op het bestelformulier.

Ook voor deze 27ste editie wordt er voor de beste verkopers een prijs voorzien, alsook voor de beste verkoper per jongerenafdeling!

Er is keuze uit: rijstvlaai, frangipanevlaai, pruimenvlaai, abrikozenvlaai, kersenvlaai, nougatinevlaai, ananasvlaai, Parijse botergaletten (krokante), Parijse chocoladegaletten (krokante) en een mix van zachte wafeltjes (vanille en chocolade bij elkaar) voor de democratische prijs van € 8,00 voor elke vlaai en € 7,00 voor een doos wafeltjes.

Voor verdere info over deze Snosselslag kan u steeds terecht bij Jan Callaerts op het nummer 0476 25 67 77.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.