Cava- & wijnactie

Net zoals vele andere sportclubs en verenigingen, hebben we sinds maart 2020 enkele winstgevende activiteiten noodgedwongen moeten annuleren: het recreatoernooi in mei, onze eetdagen in oktober, het geplande turngala van 5 december, … Jammer genoeg strooide het coronavirus ook bij KWTV roet in het eten.

Met de opstart van het sportjaar in code geel en de recente omschakeling naar code oranje, hebben we extra trainingsuren ingelast, waardoor ook onze vaste kosten zijn gestegen.


Om onze clubkas aan te vullen, zodat we kunnen blijven voorzien in het allerbeste materiaal voor onze gymnasten, dansers en freerunners, houden we een online Wijn- & Cavaverkoop. We hopen dat jullie allemaal één of meerdere flessen bestellen,
om de feestdagen op een gezellige manier – in je eigen bubbel – te kunnen vieren. Ons KWTV-team zorgt voor corona-proof levering aan huis.

Je kan een bestelling plaatsen t.e.m. zaterdag 5 december.
Leveringen vinden plaats tussen 15 november en 15 december. Er zal geleverd worden in Willebroek, Heindonk, Tisselt, Blaasveld, Puurs, Breendonk, Ruisbroek, Kapelle o/d Bos, Heffen en Boom.

Bestellen kan enkel online via onze vernieuwde webshop.
Klik hier om meteen cava of wijn te bestellen.

Voor verdere info over deze Wijn- & Cavaverkoop kan u steeds terecht bij Jan Callaerts op het nummer 0476 25 67 77.