Afdelingen volzet. Sorry!

Enkele afdelingen zijn nu al volzet. Zie ook de tabel “afdelingen/groepen”
Bij andere afdelingen wordt het nipt, met soms nog minder dan 10 vrije plaatsen.

Voor volgende afdelingen kan jammer genoeg niet meer ingeschreven worden. Ook een proefles is niet meer mogelijk:

Kleuters 2 & 3 Campus Kerk -> er is nog wel plaats bij Kleuters 2 en Kleuters 3 in Campus Pleintje
Rakkers D -> er is nog wel plaats bij Rakkers V in Campus Kerk
Meisjes Campus Pleintje -> er is wel nog plaats bij Meisjes Campus Kerk
Freerunning-Trampoline Jr -> je kan nog inschrijven voor de basisafdelingen JongensMeisjes Campus Kerk en Juffers
Freerunning-Trampoline Sr -> je kan nog inschrijven voor de basisafdelingen Jongelingen en Juffers

Indien je graag lid wilt worden van een volzette afdeling, kan u uzelf of uw kind(eren) op een wachtlijst laten zetten door een mailtje te sturen naar info@kwtv.be met vermelding van de naam, voornaam, geboortedatum en de gewenste afdeling/groep. Zorg ervoor dat we je op het ontvangen mailadres opnieuw kunnen bereiken. Zodra er een plaats vacant is contacteren wij u.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.