UPDATE: Veilige start van het sportjaar

Omdat uw en onze veiligheid toch wel erg belangrijk is in tijden van Corona, zullen er voor het komende sportjaar verschillende afspraken veranderen. Dit allemaal in functie van de kleurcodes die de overheid ons oplegt om veilig te kunnen sporten.

Gelieve dan ook de genomen maatregelen zo zorgvuldig mogelijk na te leven.

U kan het volledige document ook hier nalezen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.