Update Covid-19: Annulatie zomertrainingen voor Gymplus & Tumbling

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rond de corona-pandemie binnen onze provincie en de ons opgelegde richtlijnen door gouverneur Cathy Berx samen met deze van onze federatie (Gymfed), heeft het bestuur – met spijt in het hart – beslist om de zomertrainingen van Gymplus en Tumbling af te gelasten tot en met 31-08-2020.

We doen er alles aan om de start van het nieuwe sportjaar op 1 september 2020 vlot en veilig te laten verlopen. De informatie omtrent de heropstart zal via onze verschillende kanalen (onze website, Facebook, Instagram en onze september-nieuwsbrief) na 23 augustus 2020 te raadplegen zijn.

Wie graag meer info heeft omtrent de maatregelen kan terecht op de website van de gemeente Willebroek of op de website van de Gymnastiek Federatie.

Het bestuur wenst iedereen een goede gezondheid toe, hou het veilig en draag goed zorg voor elkaar. Allemaal samen overwinnen we Covid-19.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.