WIN-actie!

Omdat wij jullie graag aanmoedigen om tijdens de vakantie actief te blijven, hebben we een kleine WIN-actie uitgewerkt.

Maak een (vakantie)foto van een turnbeweging, die je zelf uitvoert – liefst in je KWTV-outfit natuurlijk – en post deze op onze Facebookpagina onder dit bericht of op je Instagramaccount met de hashtags #kwtvwillebroek en #ikwileendrinkbusvanKWTV.

De actie loopt van 25 juli tot en met 15 augustus. Daarna kiezen we twee winnaars uit de inzendingen via Facebook en twee inzendingen op Instagram. Zij ontvangen een coole en unieke KWTV-drinkbus !

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.