Snosselslag – verkoop van taarten en wafeltjes

Onze verkoop van taarten en wafeltjes blijft nog doorgaan tot zondag 26 april 2020. We vragen bij voorkeur om zoveel mogelijk ONLINE te bestellen. Dat kan ook nog tot 26 april.
De levering van taarten en wafeltjes is voorlopig voorzien op zaterdag 30 mei 2020.

Omdat er misschien nog briefjes bij je thuis liggen, werken we nog een systeem uit om ook deze briefjes tot in onze vereniging te krijgen. Meer info hieromtrent volgt later…

Klik hier om naar het online bestelformulier te gaan.
(Wanneer je bestelt, ontvang je op het ingevulde mailadres een bevestiging per mail. Als dit niet zo is, kijk dan eens tussen uw ongewenste mails of spam.)

Om ons turnmateriaal tip top in orde en up-to-date te houden zijn er centjes nodig. Daarom richten wij sinds 1995 onze jaarlijkse Snosselslag in. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het onderhoud en de aankoop van turnmateriaal zodat uw dochter, zoon of uzelf optimaal kan komen turnen.

Hoe gaat onze Snosselslag in zijn werk? U, uw dochter of zoon hebt/heeft 5 verkoopbriefjes meegekregen in een enveloppe. De steunende leden ontvangen 1 verkoopbriefje samen met de nieuwsbrief van maart.

Elk briefje bestaat uit 2 luiken.
Luik 1 is voor de koper en blijft ook bij de koper.
* Luik 2 is voor de verkoper en wordt samen met de centjes terug bezorgd aan de leiding van de afdeling waarin je kind of jezelf turnt. Hiervoor mag deze enveloppe gebruikt worden.Heb je meer briefjes nodig, dan kan je die vragen aan de leiding.

Er zal geleverd worden in Willebroek, Heindonk, Tisselt, Blaasveld, Puurs, Breendonk, Ruisbroek, Kapelle o/d Bos, Heffen en Boom. Indien u bv. op het werk…van dit lekkers verkoopt, schrijf dan wel uw adres op het bestelformulier.

Ook voor deze 26ste editie wordt er voor de beste verkopers een prijs voorzien, alsook voor de beste verkoper per jongerenafdeling!

Er is keuze uit: rijstvlaai, frangipanevlaai, pruimenvlaai, abrikozenvlaai, kersenvlaai, nougatinevlaai, ananasvlaai, Parijse botergaletten (krokante), Parijse chocoladegaletten (krokante) en een mix van zachte wafeltjes (vanille en chocolade bij elkaar) voor de democratische prijs van € 7,00.

Voor verdere info over deze Snosselslag kan u steeds terecht bij Jan Callaerts op het nummer 03 288 02 28.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.