Teerfeest 9 mei 2020

Ons Teerfeest gaat door op zaterdag 9 mei 2020. Zoals elk jaar belooft het een gezellig avond te worden waarbij er aanwezigheid is van lekker eten en een streepje muziek om uw dansbenen op los te zwieren. Wij heten zowel jong als oud en zowel leden als niet-leden van harte welkom. Zo kan deze avond de ideale gelegenheid zijn om met uw mede-gymnasten buiten onze turnzaal een leuke avond te beleven. Eveneens kan u als ouders van de gymnasten het KWTV-team bestaande uit trainers, bestuursleden en werkploeg op deze manier beter leren kennen. Elk jaar staat deze avond in een thema waarin u zich kunt laten onderdompelen, en naar keuze verkleed aanwezig kan zijn. Dit jaar kozen wij voor het thema ‘Roaring 20’s’ waar de woelige jaren 1920 centraal zullen staan.

Het Teerfeest zal ook dit jaar doorgaan in het Volkshuis te Blaasveld. (Mechelsesteenweg 173). Rond 19u starten wij de avond met een aperitief. Vanaf 20u kan u zich laten verrassen door een netjes voor u uitgekozen menu, welke zal bestaan uit een voor-, hoofdgerecht en een dessert.

De prijs bedraagt 35 euro voor leden en 40 euro voor niet-leden. Aangezien wij ook graag ons jong publiek verwelkomen, is voor leden en niet-leden onder de 16-jaar de prijs verlaagd naar 20 euro. (Dranken en tombola niet inbegrepen)

Inschrijven is mogelijk via een inschrijvingsformulier – te verkrijgen in onze turnzaal of af te printen via deze link. Je kan ook onderstaand formulier online invullen. Na uw online inschrijving ontvang je een mail met de gegevens om te betalen.

Deadline om in te schrijven is zaterdag 02-05-2020.

Wij hopen jullie allemaal van harte te mogen verwelkomen!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.