Teerfeest 23-03-2019

Ons Teerfeest gaat door op zaterdag 23 maart. Zoals elk jaar belooft het een gezellig avond te worden waarbij er aanwezigheid is van lekker eten en een streepje muziek om uw dansbenen op los te zwieren. Wij heten zowel jong als oud en zowel leden als niet-leden van harte welkom. Zo kan deze avond de ideale gelegenheid zijn om met uw mede-gymnasten buiten onze turnzaal een leuke avond te beleven. Eveneens kan u als ouders van de gymnasten het KWTV-team bestaande uit trainers, bestuursleden en werkploeg op deze manier beter leren kennen. Elk jaar staat deze avond in een thema waarin u zich kunt laten onderdompelen, en naar keuze verkleed aanwezig kan zijn. Dit jaar kozen wij voor het thema ‘Spanje’ waar sangria, tapas en ‘a touch of red’ de kernwoorden van de avond zijn.

Het Teerfeest zal dit jaar doorgaan in het Volkshuis te Blaasveld. (Mechelsesteenweg 173). Rond 19u starten wij de avond met een aperitief. Vanaf 20u kan u zich laten verrassen door een buffet van koude en warme tapas.  Voor het hoofdgerecht is er keuze uit paella of albondigas (typische Spaanse gehaktballen in een tomatensaus). Om een inschatting te maken, vragen wij uw keuze door te geven bij uw inschrijving op het desbetreffende inschrijvingsformulier.

De prijs bedraagt 35 euro voor leden en 40 euro voor niet-leden. Aangezien wij ook graag ons jong publiek verwelkomen, is voor leden en niet-leden onder de 16-jaar de prijs verlaagd naar 20 euro. (Dranken en tombola niet inbegrepen)

Inschrijven is mogelijk via een inschrijvingsformulier – te verkrijgen in onze turnzaal – of door het invullen van onderstaand formulier. Na uw online inschrijving ontvang je een mail met de gegevens om te betalen.
Je kan voor deze activiteit niet meer inschrijven.

Wij hopen jullie allemaal van harte te mogen verwelkomen!