Recreatoernooi 11 & 12 mei 2019

Op 11 en 12 mei 2019 richten wij, i.s.m. de Gymnastiekfederatie Vlaanderen (Gymfed), een recreatoernooi in voor alle gymnasten van 7 tot 15 jaar (meisjes tot 17 jaar) die in Vlaanderen aangesloten zijn bij een turnclub. De gymnasten van KWTV-Willebroek mogen hier zeker niet ontbreken.
Met dit recreatoernooi richten we ons op de recreatieve gymnasten van de Gymfed-clubs die die 1 tot 4 uur per week turnen. De recreatoernooien zijn met een leuk en uitdagend programma, zowel voor gymnasten en trainers, een doel om naar te werken met een motiverend beloningssysteem en in een aanmoedigende wedstrijdomgeving.
De categorieën zijn onderverdeeld in:
– Op zaterdag 11-05-2019 lange mat, mini trampoline of dubbele mini trampoline
– Op zondag 12-05-2019 airtrack en tumbling.
Samen met de leiding zal er bepaald worden aan welke toestellen onze gymnasten kunnen deelnemen. De uren waarop de verschillende disciplines aan bod komen tijdens de wedstrijd, zullen later nog worden meegedeeld.
Alle deelnemende gymnasten krijgen een medaille of een aandenken.

Locatie: Sporthal De Schalk, Stadionlaan 2 te 2830 Willebroek. Ruime gratis parking op wandelafstand.
Plan uw route via Google Maps

Inkom:
Prijzen zijn telkens per dag (niet per wedstrijd):
– Niet leden: 5 euro
– Leden Gymfed: 3 euro (enkel op vertoon van geldige lidkaart)
– Kinderen t.e.m. 6 jaar: gratis
Juryleden Gymnastiekfederatie Vlaanderen: gratis op vertoon van het geldig jurybrevet

Gymnasten kunnen hieronder inschrijven tot 15-03-2019 24-03-2019.