Snosselslag – verkoop taarten en wafeltjes

Om ons turnmateriaal tip top in orde en up-to-date te houden zijn er centjes nodig. Daarom richten wij sinds 1995 onze jaarlijkse Snosselslag in. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het onderhoud en de aankoop van turnmateriaal zodat uw dochter, zoon of uzelf optimaal kan komen turnen.Hoe gaat onze Snosselslag in zijn werk?
U, uw dochter of zoon hebt/heeft 5 verkoopbriefjes meegekregen in een enveloppe. De steunende leden ontvangen 1 verkoopbriefje samen met de nieuwsbrief van maart.
Elk briefje bestaat uit 2 luiken.
Luik 1 is voor de koper en blijft ook bij de koper. Luik 2 is voor de verkoper en wordt samen met de centjes terug bezorgd aan de leiding van de afdeling waarin je kind of jezelf turnt.
Hiervoor mag deze enveloppe gebruikt worden.
Heb je meer briefjes nodig, dan kan je die vragen aan de leiding.
Ben je geen actief lid meer maar wil je toch meehelpen met de verkoop, dan kan je briefjes krijgen bij Jan Callaerts (telefoon: 03/288 02 28).
De verkoopperiode loopt van 18 februari 2019 tot 29 maart 2019.
De levering zal gebeuren op zaterdag 27 april 2019 vanaf 9u30.
Er zal geleverd worden in Willebroek, Heindonk, Tisselt, Blaasveld, Puurs, Breendonk, Ruisbroek, Kapelle o/d Bos, Heffen en Boom. Indien u bv. op het werk…van dit lekkers verkoopt, schrijf dan wel uw adres op het bestelformulier. Ook voor deze 25ste editie wordt er voor de beste verkopers een prijs voorzien, alsook voor de beste verkoper per jongerenafdeling!

Er is keuze uit: rijstvlaai, appelvlaai, pruimenvlaai, abrikozenvlaai, kersenvlaai, nougatinevlaai, ananasvlaai, Parijse botergaletten (krokante) Parijse chocoladegaletten (krokante) en een mix van zachte wafeltjes (vanille en chocolade bij elkaar) voor de democratische prijs van € 7,00.

Voor verdere info over deze Snosselslag kan u steeds terecht bij Jan Callaerts op het nummer 03/288 02 28.