Lid worden na vriendjesweek

Heb je deelgenomen aan onze vriendjesweek en wil je graag bij ons komen turnen, schrijf dan vlug in via deze website.

Kijk eens naar de tabel via deze link.
Lees ook even de informatie via deze link.
Ga dan snel naar de inschrijvingspagina en betaal uw lidgeld ineens via dezelfde inschrijvingsmodule. Zorg dat je je bankkaart en kaartlezer bij de hand hebt. Momenteel geniet je van € 25 vermindering omdat het sportjaar bijna gedaan is. We turnen nog tot en met 9 juni 2018.

Gymnasten die nu zijn ingeschreven kunnen volgend sportjaar al opnieuw via onze website inschrijven vanaf 01-07-2018. De anderen moeten wachten tot 01-08-2018. Wacht niet te lang om in te schrijven want 2 afdelingen waren dit jaar al vlug volzet.

We hopen dat je een fijne tijd mag beleven bij onze supertoffe club!

Privacy – GDPR

Deze maand updaten we ons privacybeleid, zodat u makkelijker inzicht kunt krijgen in welke gegevens we verzamelen en waarom we ze verzamelen. […]

Jouw vertrouwen is het allerbelangrijkst voor ons en we willen graag open zijn over welke gegevens we van je verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat je rechten zijn om die informatie te beheren.

Zoals u ongetwijfeld al vernomen hebt, gaat op 25 mei 2018 de Europese GDPR-regelgeving van kracht (General Data Protection Regulation). Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywet van 8 december 1992 & bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt/opslaat/verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels.

KWTV heeft haar privacyverklaring geüpdatet om je privacyrechten te versterken.

Meer info vind je ook op de startpagina van onze website. Voor vragen of feedback over ons nieuwe privacybeleid of de manier waarop we je informatie gebruiken, kun je met ons contact onemen. We helpen je graag!