Gymstars 2018

Wat is GymStars?
Gymstars is methodisch-didactisch programma van de GymnastiekFederatie met als doel: “Kinderen volgens de eigen mogelijkheden en wensen laten ‘schitteren’ in de gymnastiek.”

Het GymStars-programma omvat:
5 bewegingsthema’s
6 niveaus (6 sterren)
66 uitdagende bewegingsvaardigheden
1200 leuke gymoefeningen

Het programma is opgedeeld in verschillende niveaus met een stijgende moeilijkheidsgraad.

Om naar een hoger niveau over te gaan, dient de gymnast een aantal bewegingsvaardigheden te halen. Aan elk niveau (ster) is een nummer/kleur toegekend. De opdeling in kleuren geeft zowel voor de trainer, de ouders als het kind zelf, eenvoudig en duidelijk weer in welk niveau het kind zich bevindt. De verschillende niveaus vormen een samenhangend geheel. Het wordt hierdoor mogelijk om binnen een gedifferentieerde groep met verschillende niveaus te werken.

Het afnemen van deze brevetten gaat door tijdens de lessen van iedere afdeling afzonderlijk. Zorg dat uw kind regelmatig aanwezig is. Het afnemen van de Gymstars stopt op 15 mei 2018

 

 

 

Bedankt ….

… om heel veel taarten en wafeltjes te kopen en te verkopen. We mogen van een succes spreken. De opbrengst van deze […]

Jouw vertrouwen is het allerbelangrijkst voor ons en we willen graag open zijn over welke gegevens we van je verzamelen, hoe we ze gebruiken en wat je rechten zijn om die informatie te beheren.

Zoals u ongetwijfeld al vernomen hebt, gaat op 25 mei 2018 de Europese GDPR-regelgeving van kracht (General Data Protection Regulation). Deze Europese wetgeving is een aanpassing van de privacywet van 8 december 1992 & bepaalt dat elke organisatie die persoonsgegevens gebruikt/opslaat/verwerkt zich in orde moet stellen met een aantal regels.

KWTV heeft haar privacyverklaring geüpdatet om je privacyrechten te versterken.

Meer info vind je ook op de startpagina van onze website. Voor vragen of feedback over ons nieuwe privacybeleid of de manier waarop we je informatie gebruiken, kun je met ons contact onemen. We helpen je graag!