Snosselslag – verkoop van vlaaien en wafeltjes

Wij organiseren, voor de 29e keer, onze jaarlijkse SNOSSELSLAG. Deze loopt van zaterdag 11 februari tot en met zondag 26 maart 2023. De levering van al dit lekkers is voorzien op zaterdag 22 april 2023.

Om ons turnmateriaal tip top in orde en up-to-date te houden zijn er centjes nodig. Daarom richten wij sinds 1995 onze jaarlijkse Snosselslag in. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het onderhoud en de aankoop van turnmateriaal zodat uw dochter, zoon of uzelf optimaal kan komen turnen.

Hoe gaat onze Snosselslag in zijn werk? Uw dochter, zoon of uzelf krijgt 5 verkoopbriefjes mee in een enveloppe. Steunende leden zullen 1 verkoopbriefje ontvangen.

Elk briefje bestaat uit 2 luiken.
Luik 1 is voor de koper en blijft ook bij de koper.
* Luik 2 is voor de verkoper en wordt terug aan KWTV gegeven. Hiervoor mag de enveloppe gebruikt worden. Heb je meer briefjes nodig, dan kan je die vragen aan de leiding.

U bezorgt de ingevulde briefjes, samen met gepast geld in een gesloten enveloppe aan de leiding.

Je kan ook héél gemakkelijk ONLINE, via onze webshop, bestellen. Klik hier om naar de webshop te gaan.
(Wanneer je bestelt, ontvang je op het ingevulde mailadres een bevestiging per mail. Als dit niet zo is, kijk dan eens tussen uw ongewenste mails of spam.)

Er zal geleverd worden in Willebroek, Heindonk, Tisselt, Blaasveld, Puurs, Breendonk, Ruisbroek, Kapelle o/d Bos, Heffen en Boom. Indien u bv. op het werk…van dit lekkers verkoopt, schrijf dan wel uw adres op het bestelformulier.

Eveneens kunnen de taarten en wafeltjes op zaterdag 22 april 2023 afgehaald worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur in de refter van basisschool ‘t Pleintje aan het August Van Landeghemplein 4 te Willebroek (recht tegenover eet- en praatcafé De Poutrel – GPS 51.060739 – 4.359295). Er kan geparkeerd worden op de speelplaats van de school.
Kom je je bestelling zelf afhalen, geef dit dan aub even door via uw verkoopbriefje of bij een online bestelling via de rubriek ‘bestelnotities’. Alvast bedankt!

Ook voor deze 29ste editie wordt er voor de beste verkopers een prijs voorzien, alsook voor de beste verkoper per jongerenafdeling!

Er is keuze uit: rijstvlaai, frangipanevlaai, pruimenvlaai, abrikozenvlaai, kersenvlaai, nougatinevlaai, breugelvlaai, Parijse botergaletten (krokante), Parijse chocoladegaletten (krokante) en een mix van zachte wafeltjes (vanille en chocolade bij elkaar) voor de democratische prijs van € 9,00 voor elke vlaai en € 8,00 voor een doos wafeltjes.

Voor verdere info over deze Snosselslag kan u steeds terecht bij Jan Callaerts op het nummer 0476 25 67 77.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.