Nieuw sportjaar 2022-2023

Nieuwe inschrijvingen kunnen enkel online gebeuren vanaf 18-06-2022 voor gymnasten die in 2021-2022 lid waren. Gymnasten die in het sportjaar 2021-2022 geen lid waren worden beschouwd als nieuwe gymnasten en kunnen pas online inschrijven vanaf 1-08-2022. Opgelet: Sommige afdelingen zijn snel volzet, maar dan kan je je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen.

Een proefles is enkel voorbehouden voor nieuwe leden. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Kom gewoon tijdig naar een trainingsmoment van uw keuze en verwittig bij aankomst de leiding. Meedoen is beter dan kijken.

Het sportjaar 2022-2023 start op donderdag 01-09-2022 en eindigt op 04-06-2023.

Voor de afdelingen Tumbling, Tumbling Recrea, Precompetitie en Gymplus kan je enkel lid worden na selectie door de leiding/trainer. Je kan hiervoor niet rechtstreeks inschrijven.

De selectie hiervoor gebeurt automatisch tijdens het lopende sportjaar door de leiding. Bij een foutieve inschrijving zijn wij genoodzaakt om administratieve kosten aan te rekenen.

Bekijk ook ons nieuwe uurrooster en lees hier bijkomende informatie rond inschrijvingen, prijzen en verzekering.

Is een afdeling volzet wanneer je probeert in te schrijven, dan kan je je op een wachtlijst plaatsen. Van zodra er een plaatsje vrijkomt, zal ons clubsecretariaat met u contact opnemen. Hier kan u de wachtlijst openen: https://forms.gle/tbLPgzj7UDP7ePvH7

We blijven toch nog steeds rekening houden met de corona en proberen zo veilig mogelijk te sporten. Gelieve dus ook onderstaande maatregelen nog steeds in het achterhoofd te houden:
– Houd toch nog wat afstand bij het brengen en ophalen van uw zoon/dochter (of wanneer u zelf komt turnen).
– Bij Kleuters Pleintje worden vanaf september de kinderen afgegeven en opgewacht in de hal, beneden aan de trap.

We wensen iedereen een dolfijn en veilig sportjaar toe.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Meer details over onze privacy: zie privacyverklaring onderaan.